Notícies

La Fundació Universitària Martí l'Humà Inaugura la nova temporada de l'AUA

AdaParellada

El pasado dimarts 2 d'octubre la Fundació Universitària Martí l'Humà, de la mà de su Aula de la Universitat a l'Abast, va inaugurar al Teatre de la Garriga el Patronat el nou curs amb la conferència de l'Ada Parellada sobre el malbaratament alimentari.

En paraules de l'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, que va presidir l'acte juntament amb en Jordi Salayet, director de la FUMH, la cultura, l'Coneixement il 'educació són els vies que fan que un país avanci.

Llegeix més...

Inauguració Exposició dels alumnes del Cantre d'Art i Noves Tecnologies Can Font

Exposicio2018Dissabte 22 es va inaugurar a la Sala Municipal d’art i exposicions Andreu Dameson i Aspa de la Garriga l’exposició “Explosió d’Art”, una nova mostra de l’obra dels 40 alumnes del curs de dibuix i pintura que condueix la Mar Garriga al Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font a les Franqueses del Vallès i que gestiona la FUMH.

Llegeix més...

L'Escola d’Estiu de la Fundació Universitària Martí l’Humà ha sigut un èxit de concurrència

MinfulnesEstiuL’Escola d’Estiu de la Fundació Universitària Martí l’Humà ha sigut un èxit de concurrència i de satisfacció per part de professors i alumnes tan en els cursos presencials com en els telemàtics.
Més de 100 docents han assistit presencialment a cursos tan variats com Mindfulness per a docents, Dinàmiques de creixement personal, ioga i meditació per a docents, La il.lustració i les seves emocions a l’aula,...

Llegeix més...